Άσκηση και παραδοσιακοί χοροί στην τρίτη ηλικία

Έχοντας ως αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας που είναι η 1η Οκτωβρίου και η οποία θεσπίστηκε για να αποτίνει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. εντάσσει στον προγραμματισμό της, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, δυο καινούργια προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Το πρώτο ¨ Άσκηση και Τρίτη Ηλικία¨, με ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, από έμπειρη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, που στόχο έχει την μυϊκή ενδυνάμωση και διατήρηση της μυοσκελετικής λειτουργικότητας.

Το δεύτερο ¨Παραδοσιακοί Χοροί και Τρίτη Ηλικία¨ το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βόλου στοχεύει μέσα από την κοινωνικοποίηση και διασκέδαση, στη βελτίωση γενικότερα της φυσικής κατάστασης. Πληροφορίες για τους χώρους και ώρες που θα πραγματοποιούνται οι παραπάνω δράσεις στο τηλ. 2421071770 και 6937487583.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.