Έμμισθος αντιδήμαρχος ο Απ. Ζαρκάδας, άμισθος ο Χρ. Στεφόπουλος

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Θάνου Θεοδώρου

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση του εκτελούντος χρέη δημάρχου Βόλου Θάνου Θεοδώρου για τον ορισμό των δύο αντιδημάρχων Χρήστου Στεφόπουλου και Απόστολου Ζαρκάδα – Βεργή στις θέσεις των Γιώργου Σουίπα και Αριστείδη Σαββάκη αντίστοιχα.

Στην απόφαση ο εκτελών χρέη δημάρχου δηλώνει ότι αποδέχεται τις αριθ. 17345/29-2-2016 και 17348/29-2-2016 δηλώσεις παραίτησης των κ.κ. Αριστείδη Σαββάκη και Γεωργίου Σουϊπα από τις θέσεις του αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ και του αντιδημάρχου Δημοτικών Κοιμητηρίων αντίστοιχα.

«Σε αντικατάσταση του κ. Αριστείδη Σαββάκη, ορίζουμε ως αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ, από την έκδοση της παρούσας και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδημάρχων, που καθορίστηκε με την αριθ. πρωτ. 96849/1-9-2014 απόφαση δημάρχου, έως και 28-2-2017, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Απόστολο Ζαρκάδα- Βεργή, και μεταβιβάζουμε σ’ αυτόν τις αρμοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην αριθ. πρωτ. 97974/3-9-2014 (ΑΔΑ 6ΘΡΙΩ96-ΕΕΞ) απόφαση Δημάρχου και τις οποίες ασκούσε μέχρι της παραιτήσεώς του ο κ. Αριστείδης Σαββάκης.
Σε αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Σουϊπα, ορίζουμε ως αντιδήμαρχο Δημοτικών Κοιμητηρίων, από την έκδοση της παρούσας και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδημάρχων, που καθορίστηκε με την αριθ. πρωτ. 96849/1-9-2014 απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ 6Η0ΚΩ96-Ο2Φ), ήτοι έως και 28-2-2017, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Χρήστο Στεφόπουλο και μεταβιβάζουμε σ΄ αυτόν τις αρμοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην αριθ. πρωτ. 96849/1-9-2014 (ΑΔΑ 6Η0ΚΩ96-Ο2Φ) απόφαση Δημάρχου και τις οποίες ασκούσε μέχρι της παραιτήσεώς του ο κ. Γεώργιος Σουϊπας», αναφέρεται στην απόφαση.

Τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου κ. Απόστολου Ζαρκάδα- Βεργή, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Θεοδώρου και αντιστρόφως και τις αρμοδιότητες της αντιδημάρχου κ. Βιολέτας Καντόλα, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Στεφόπουλος και αντιστρόφως.

Τέλος επισημαίνεται ότι ο κ. Ζαράδας – Βεργής συμπεριλαμβάνεται στους έμμισθους αντιδημάρχους, ενώ ο κ. Χρ. Στεφόπουλος στους άμισθους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.