«Αγκαζέ» με τον φασίστα Κ.Πλεύρη ο Μπέος στον Άρειο Πάγο

Παίζει «το τελευταίο του χαρτί» ο Δήμαρχος Βόλου

Η δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος για κακουργηματικές πράξεις που αφορούν στην δραστηριότητά του ως ποδοσφαιρικός παράγοντας το 2011, είναι το μόνο θέμα που τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο Δήμος να οδεύει στο μέλλον όντας στον αυτόματο πιλότο.
Σήμερα ο υπόδικος Δήμαρχος Βόλου μετέβη στην Αθήνα και επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο «αγκαζέ» με τον δικηγόρο φασίστα, όπως δέχεται να τον αποκαλούν, Κώστα Πλεύρη για να ασκήσουν αναίρεση κατά του βουλεύματος που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών με το οποίο ο Δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παραπέμπεται σε δίκη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η εμφάνιση των δύο ανδρών στον Άρειο Πάγο επιβεβαιώνει τις πολιτικές σχέσεις που έχει ο κ. Μπέος με ανθρώπους όπως ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος θεωρείται ο «πατέρας» του ελληνικού νεοφασισμού είναι θεωρητικός του εθνικιστικού χώρου, ιδρυτής της ακροδεξιάς οργάνωσης «4η Αυγούστου» και αρνητής του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος.

Ο κ. Μπέος με τον δικηγόρο του προσπαθεί να κάνει τις τελευταίες προσπάθειές του για να διασωθεί από την έκπτωσή του από τον δημαρχιακό θώκο που του έδωσε ο βολιώτικος λαός ώστε να αποφύγει να βρει τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα δεχθεί να παίξει το ρόλο της «μαριονέτας».

Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο κ.Μπέος την Τετάρτη σύμφωνα με δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει θα έδινε συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τους Βολιώτες για το προσωπικό του, όπως λέει, θέμα αλλά λίγες ώρες αργότερα ανέβαλε λόγω «τεχνικών λόγων» για αργότερα. Αυτή η αναβολή ασφαλώς και έχει σχέση με την εμφάνισή του κ. Μπέου «αγκαζέ» με τον φασίστα δικηγόρο κ. Κώστα Πλεύρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.