Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου της 58χρονης Γερμανίδας

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε σήμερα

Αδιευκρίνιστα παραμένουν, τα αίτια θανάτου της 58χρονης Γερμανίδας, που αγνοούνταν για 30 ώρες, βρέθηκε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις και πέθανε αιφνιδίως.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε σήμερα, δεν μπόρεσε να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου της, οπότε ο εν διαστάσει σύζυγός της και τα δύο της ενήλικα παιδιά, θα πρέπει να περιμένουν για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη, για να μάθουν τι της συνέβη, καθώς θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.
Η άτυχη γυναίκα απασχόλησε την κοινή γνώμη της Μαγνησίας όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης έστειλε sms στον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Αθήνα, γράφοντάς του ότι ήθελε να αυτοκτονήσει! Αμέσως εκείνος ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της, αρχικά στην περιοχή Αλυκών. Αγ. Στεφάνου και γύρω από το Βόλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι έρευνες ξεκίνησαν για δεύτερη μέρα το πρωί της Πέμπτης, ενώ στην περιοχή ήρθε και ο εν διαστάσει σύζυγός της, αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει κοντά σε μοναστήρι στην Πορταριά και τελικά η γυναίκα βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε ρεματιά βάθους 15 μέτρων κοντά στις κατασκηνώσεις της περιοχής, ωστόσο είχε μόνο αμυχές και είχε τις αισθήσεις της.
Τελικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και απεβίωσε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.