Αλ. Δούρας: Δεν τελείωσε το θέμα των ενστάσεων για τις ζωοτροφές

Το θέμα ότι το ζήτημα των προσφυγών για τα αδέσποτα δεν έχει τελειώσει, τονίζει σε απάντησή του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Αλέκος Δούρας, σχετικά με την απόρριψη της προσφυγής του για την προμήθεια σκυλοτροφών για τα αδέσποτα.

Όπως αναφέρει «ναι μεν απορρίφθηκε η Προσφυγή- ως μη έχουσα αντικείμενο, αλλά ο αντιδήμαρχος Αν. Μπατζιάκας έφερε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, την ίδια σχεδόν -πρόταση- όπου όμως δήθεν θα περιλαμβάνονταν και τα Αδέσποτα των Δημοτικών Ενοτήτων».
Σύμφωνα με τον Α. Δούρα, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε κατά πλειοψηφία απόφαση, για την οποία υπέβαλε νέα ένσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την οποία και εξετάζει.

Το θέμα της έγκρισης πρακτικού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ζωοτροφών για την σίτιση αδέσποτων ζώων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου», συζητήθηκε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς είπε ότι απέχει διότι εκκρεμεί προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο Τάσος Μπατζιάκας απάντησε ότι «έχουμε φτάσει στα όριά μας με τον Δούρα, που ασχολείται τόσο πολύ με τα αδέσποτα, που στο τέλος θα ….γαυγίζει ο ίδιος».

Ο Μ. Πατσιαντάς ζήτησε από τον Τ. Μπατζιάκα να μην μπουν σε άγονη αντιπαράθεση, όπως διαγωνισμός και πρόσθεσε ότι ο σύμβουλος Α. Δούρας θα βρίσκεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε μπορεί να του τα πει, με τον αντιδήμαρχο να απαντά ότι δεν έχει πρόβλημα να τα πει ξανά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.