Αναζητούνται οι εμπρηστές του αυτοκινήτου του Δήμου Βόλου

Σε αναζήτηση των εμπρηστών, που τα ξημερώματα της Κυριακής έριξαν εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε Δ.Χ. αυτοκίνητο του Δήμου Βόλου, βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Το αυτοκίνητο είναι βαν μάρκας Hyundai και ήταν σταθμευμένο στην στο χώρο στάθμευσης στην πρόσοψη του Δημαρχείου Βόλου, ενώ από τη φωτιά που ξέσπασε υπέστη μεγάλες ζημιές. Στο σημείο πήγαν δύο υδροφόρα οχήματα και πέντε πυροσβέστες που κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες και να σβήσουν τη φωτιά μετά από περίπου 40 λεπτά.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νατάσσα Οικονόμου, το αυτοκίνητο αυτό το χρησιμοποιούσε η Δημοτική Ενότητα Αγριάς.
«Επειδή το Σαββατοκύριακο είχαμε προγραμματίσει εξόρμηση για καθαρισμό των ακτών, το Σάββατο το βράδυ, το αυτοκίνητο έμεινε σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης στην μπροστινή είσοδο του Δημαρχείου Βόλου», τόνισε η αντιδήμαρχος, που πρόσθεσε ότι οι άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στο κάτω και μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με τη Νατάσσα Οικονόμου, η πρώτη εντύπωση της Υπηρεσίας είναι ότι δεν επισκευάζεται και ήδη το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο Αμαξοστάσιο Αισωνίας.
Η Υπηρεσία θα προχωρήσει σε έγγραφη καταγραφή των ζημιών και σε εκτίμηση αν επισκευάζεται ή όχι και, αν συμβεί το δεύτερο, θα γίνει η διαδικασία για την απόσυρσή του.

Το αυτοκίνητο, παραλήφθηκε από τον πρώην Δήμο Αρτέμιδας και εξυπηρετούσε τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, χρησιμοποιούνταν καθημερινά για τις ανάγκες μεταφοράς υπαλλήλων της Καθαριότητας. Μάλιστα το αυτοκίνητο ήρθε στο Βόλο το Σάββατο, για να μεταφέρει εργαζόμενους, για την εξόρμηση καθαριότητας των ακτών, κάτι που επρόκειτο να γίνει και χθες Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.