Ανοιχτή συνέλευση των «Δρόμων Συνεργασίας» για ΤΑΙΠΕΔ και ΕΡΓΗΛ

Οι “Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης” καλούν όλους τους συναγωνιστές, φίλους αλλά και κάθε ενεργό πολίτη του δήμου Βόλου να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση της παράταξης που θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο Βόλου την Δευτέρα 14/07/2014 στις 7:30 το απόγευμα.
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι: Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την δομή και την αποτελεσματικότερη λειτουργία της παράταξης. Το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα και oι πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες να αναληφθούν από την παράταξη και αφορούν σε θέματα που άπτονται της δημόσιας & δημοτικής περιουσίας καθώς και ζητήματα ύψιστης σημασίας για τους συμπολίτες του “Καλλικρατικού” δήμου Βόλου.
Συγκεκριμένα: Η πρόθεση του ΤΑΙΠΕΔ να εκχωρήσει (βλέπε ξεπούλημα) παραθαλάσσιων εκτάσεων στα “Πευκάκια” Βόλου. Οι εξελίξεις στο “μέτωπο” του νερού (ΕΡΓΗΛ/ΔΕΥΑΜΒ)
Για τα παραπάνω η γενική συνέλευση των “Δρόμων Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης”, ως το κυρίαρχο όργανο της παράταξης, θα λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις στο τέλος της συνεδρίασης.

Συνεστίαση
Οι “Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης” όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «διοργανώνουν συνεστίαση την Τρίτη 15/07/2014 στον εξωτερικό, ιδιαιτέρως δροσερό, χώρο του εστιατορίου “Ενυδρείο” (πάρκο Αναύρου) με στόχο την σφυρηλάτηση φιλικών και αλληλέγγυων σχέσεων μεταξύ των συνδημοτών μας αλλά και την οικονομική ενίσχυση της παράταξης. Τιμή κάρτας 12 € στην οποία θα περιλαμβάνονται φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική. Ώρα προσέλευσης 21:15 μμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.