Απάντηση- επίθεση του Δ. Βόλου στη Ν. Οικονόμου

Απάντηση – επίθεση στην επικεφαλής της παράταξης “Επιλογή Ευθύνης” Νατάσας Οικονόμου, εξαπολύει με ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή Βόλου, με αφορμή τοποθέτηση της παράταξης για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, “ξεπερνά κάθε προσδοκία η …εφευρετική, πρωτότυπη και καινοτόμος δήλωση της κ. Νατάσσας Οικονόμου στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής Βόλου για μια από κοινού εξεύρεση λύσης στο σκάνδαλο του πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων.
Η μόνη λύση είναι η νομιμότητα, δήλωσε εκπλήσσοντας τους πάντες, που δεν το είχαν αντιληφθεί, και που προφανώς δεν γνώριζαν ότι χάρις στη νομιμότητα της ιδίας και της παρέας της ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος, προ τριετίας, δηλαδή επί του μέντορά της, τότε Δημάρχου Σκοτινιώτη, και τώρα μπορεί βάσει Νόμου να διεκδικήσει από το Δήμο ποσό που φθάνει και τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ για εργασίες που έκανε!!!
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα την περιμένουμε στη σύσκεψη της Δευτέρας, μαζί με τους άλλους επικεφαλής των παρατάξεων, να της εξηγήσουμε, αν έρθει, τι ακριβώς συμβαίνει και αν το καταλάβει έχει καλώς. Πάντως μια σύσκεψη με πέντε επικεφαλής παρατάξεων σε αναζήτηση λύσης, που ούτως ή άλλως θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο μόνο σαν «κρυφή» και σαν «λύση «κάτω από το τραπέζι», στο όνομα άδηλων σκοπιμοτήτων» δεν μπορεί να θεωρηθεί, όπως της έγραψαν στην ανακοίνωσή της. Σίγουρα θα το αντιλαμβάνεται και η ίδια.
Εν τέλει αν θέλει να εμμείνει στην στείρα αντιπολιτευτική της τακτική δικαίωμά της. Αλλωστε οι πολίτες του Βόλου της έδειξαν στις τελευταίες εκλογές ότι δεν περιμένουν τίποτα από την παράταξή της, πολύ δε περισσότερο από την ίδια, επιφυλάσσοντάς τους ένα πρωτοφανή διασυρμό. Όχι άδικα όπως η ίδια με την μικρόψυχη και στενόμυαλη στάση της φροντίζει, επανειλημμένως, να αποδεικνύει…
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να υλοποιήσουμε το όραμα και το σχέδιο που έχουμε για την πόλη που αγαπάμε. Τους καλούμε να μετάσχουν σε αυτόν, γιατί δυστυχώς επί χρόνια τώρα δεν είχαν δικά τους. Ας βοηθήσουν τουλάχιστον έτσι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.