Απειλούσε να αυτοκτονήσει 52χρονος στο κέντρο του Βόλου

Εκπαιδευτικός που τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 4ο όροφο, απειλούσε στις 17.40 σήμερα το απόγευμα ένας σχολικός σύμβουλος, που βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αλλά τελικά μεταπείστηκε από την Αστυνομία και δεν πραγματοποίησε την απειλή του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όλα έγιναν σήμερα , που ο 52χρονος άνδρας βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Βόλο βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του σπιτιού του άρχισε να φωνάζει, ενώ απειλούσε να πέσει για να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Επί τόπου πήγαν αστυνομικοί και πυροσβέστες και, μετά από διαπραγμάτευση, που διήρκεσε πάνω από μισή ώρα με αστυνομικούς, ο εκπαιδευτικός φαίνεται ότι πείστηκε να μην πηδήξει στο κενό, οπότε, στις 18.10 ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, που έστειλε επί τόπου ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος αντιμετώπισε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα μελαγχολίας. Μάλιστα στο διαμέρισμα μένει μόνος, καθώς βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, κάτι που φαίνεται ότι τον οδήγησε στην ενέργειά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.