Αχ. Μπέος: «Σώμα με σώμα» και μέχρι τέλους η «μάχη» με την ΕΡΓΗΛ

Για «μάχη σώμα με σώμα» μέχρι τέλος με την ΕΡΓΗΛ, έκανε λόγο σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ΔΕΥΑΜΒ και με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου, που δεν έκανε την αίτηση αναίρεσης της ΔΕΥΑΜΒ κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, στην αντιδικία της με την ΕΡΓΗΛ.

Σε δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος εκτίμησε ότι υπάρχουν ευθύνες και η Εισαγγελία Βόλου διερευνά τον καταλογισμό τους, οπότε «οφείλουμε να σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Είναι μία απόφαση που λίγο – πολύ όλοι την περιμέναμε, ανέφερε ο νέος δήμαρχος, διότι αυτοί που χειρίστηκαν νομικά την υπόθεση και την υπερασπιστική γραμμή, κράτησαν λάθος υπερασπιστική γραμμή σύμφωνα με τους νομικούς που έχουν αναλάβει το φάκελο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μία απόφαση που ήταν αναμενόμενη σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε κάνει ο κ. Σκοτινιώτης και τα στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ δεν σχολίασε το σκεπτικό της απόφασης.

Θα το περιμένουμε πολύ σύντομα και με βάση το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου – που επιδικάζει στην ουσία ένα σημαντικό ποσό στην ΕΡΓΗΛ – θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να το διαβάσουμε, να το αξιολογήσουν οι νομικοί που θα διαχειριστούν από δω και πέρα πλέον τη μάχη που θα είναι «σώμα με σώμα» και μέχρι τέλους, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να έρθουμε σε κόντρα με την ΕΡΓΗΛ, να διεκδικήσουμε και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ΔΕΥΑΜΒ και των πολιτών και από εκεί και πέρα να κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα για να βγάλουμε τα «άπλυτα» της ΕΡΓΗΛ στη φόρα, ήταν η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι αυτό θα είναι το μεγάλο «όπλο» της ΔΕΥΑΜΒ και δεν αποκάλυψε περισσότερα, για να μην εκθέσει τα επιχειρήματα των νομικών που θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Επιχείρησης, όπως τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.