Βοήθεια ομογενών από το Βέλγιο για τους αναξιοπαθούντες στο Βόλο

Ρούχα, χρήματα και ένα παιδικό ποδήλατο στο Στέκι Αλληλεγγύης

Το Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους, δέχτηκε την περασμένη Τρίτη την προσφορά των Ελλήνων ομογενών στο Βέλγιο, τεσσάρων μεγάλων κουτιών με ρούχα και ενός παιδικού ποδηλάτου, όπως επίσης χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τους ομογενείς προκειμένου να αγοραστούν από τοπικό ελαιοτριβείο 90 λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, για να διανεμηθούν μέσα στις επόμενες μέρες σε οικογένειες που πλήττονται από την κρίση και την ανέχεια.
Η προσφορά έγινε με τη συμμετοχή και πρωτοβουλία της οικογένειας Βαρδάκη, που συχνά στηρίζει τη λειτουργία του Στεκιού Αλληλεγγύης, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για τις οικογένειες που εξυπηρετεί το Στέκι Αλληλεγγύης για όλους.
Για την παιδική παράσταση “Η κοιμωμένη ξύπνησε” που δόθηκε στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, από τη δομή Αλληλεγγύης για Όλους της Αθήνας σε συνεργασία με το Παιδικό Θέατρο του Ν. Κόσμου προσφέρθηκαν δωρεάν εισιτήρια στο Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους.

Επίσης το Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους στηρίζει και συμμετέχει στην καμπάνια συλλογής υπογραφών για τις 595 απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών που παλεύουν εδώ και 10 μήνες με αγώνα ζωής και είναι κάθε μέρα στο δρόμο διεκδικώντας τη δουλειά και την αξιοπρέπεια τους, καλώντας και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα τους.
Τέλος, το Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους θα συμμετάσχει στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που καλεί ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Ιντιφάντα την Πέμπτη 16/7, 19.00 στην πλατεία Αγ. Νικολάου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.