Γ. Καρεκλίδης: «Ο κ. Μπέος προσπάθησε ανεπιτυχώς να με προσεγγίσει»

Δια του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού και της «Μαγνησιακής Πίστης» Δ. Σταυρίδη, πατέρα του αντιδημάρχου

Την αποκάλυψη ότι o τελών σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος προσπάθησε να τον προσεγγίσει, μέσω του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού και της «Μαγνησιακής Πίστης» Δημήτρη Σταυρίδη (πατέρα του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου), έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Πριν ½ μήνα, δέχθηκα μια επίσκεψη. Ήρθε στο γραφείο μου ο Δημήτρης Σταυρίδης, πατέρας του αντιδημάρχου, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, πρώην πρόεδρος της «Μαγνησιακής Πίστης», ο οποίος μου ζήτησε «να τα βρούμε». Η απάντηση μου, ήταν ότι για το καλό της πόλης, πρέπει ο Αχιλλέας Μπέος να κατεβάσει τους τόνους, να μην παρανομεί σε βάρος μας και δεν έχω καμία δουλειά να συζητήσω μαζί του. Δεν έχω κάτι να λύσω μαζί του. Δεν θέλω να κάνω καμία συζήτηση μαζί του. Τι άραγε ήθελε ο κ. Μπέος; Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας, ανέφερε ο κ. Καρεκλίδης.

Ερωτηθείς γιατί δεν δημοσιοποίησε νωρίτερα τη συνομιλία του με τον κ. Σταυρίδη, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι είναι έντιμος και δεν δημοσιοποιεί τις προσωπικές συνομιλίες, δεν ήθελε να το χρησιμοποιήσει, αν και δέχτηκε γι’ αυτό, αρνητική κριτική φίλων του. Χθες ο δημοσιογράφος επισκέφθηκε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου, που δήλωσε ότι τον πληροφόρησε ότι η μήνυση που άσκησε εναντίον του κ. Μπέου θα συζητηθεί σε ρητή δικάσιμο.
«Ως τότε τη λάσπη ποιος θα την καθαρίσει;», διερωτήθηκε ο κ. Καρεκλίδης που πρόσθεσε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Δ. Σταυρίδης: Βρέθηκα αλλά όχι για τον Αχ. Μπέο
Σε δήλωση διάψευσης του κ. Δ. Σταυρίδη, αναφέρεται, «με αφορμή τους ισχυρισμούς του Γιώργου Καρεκλίδη ότι δήθεν πραγματοποίησα μεσολαβητική επαφή μαζί του για λογαριασμό του Δημάρχου Βόλου κ Αχ. Μπέου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Οι όποιες μεταξύ μας συναντήσεις και συζητήσεις αναφέρονται στις σχέσεις που υπήρχαν από χρόνια και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με όσα ισχυρίζεται για προφανείς λόγους».

Γ. Καρεκλίδης: Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε;
Άμεση ήταν η απάντηση του Γ. Καρεκλίδη, στην οποία αναφέρεται ότι «ο κ. Δ. Σταυρίδης, δεν διέψευσε ότι ήλθε στο γραφείο μου, αλλά διέψευσε ότι ήλθε ως μεσολαβητής του Μπέου και ζήτησε «να τα βρούμε». Η απάντησή μου, είναι η εξής: Ο κ. Σταυρίδης, προφανώς, ήλθε να αναφερθούμε στις παλιές καλές εποχές για δύο φορές στο γραφείο μου και ύστερα εξαφανίστηκε.
Άραγε δεν είχε άλλες ιστορίες να μου διηγηθεί για να έλθει και πάλι; Μα για πόσο ηλίθιους μας περνάνε;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.