Γ. Καρεκλίδης: «Προσπάθεια Μπέου να μας εξομοιώσει με τον εαυτό του» (video)

Είπε ότι οι επιταγές ήταν διευκολύνσεις για ρευστότητα μεταξύ φίλων

Τη δική του απάντηση στα όσα του καταλόγισε το πρωί ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος δίνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης, που έκανε λόγο για προσπάθεια να εξομοιώσει όσων του ασκούν κριτική, με το πρόσωπό του που κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα. Για το θέμα των επιταγών είπε ότι ήταν διευκολύνσεις μεταξύ φίλων επιχειρηματιών, για ρευστότητα στις επιχειρήσεις τους, είπε ότι θα στραφεί ποινικά κατά της τράπεζας που έδωσε στον κ. Μπέο τα δικά του πινάκια και ζητά να γίνει να γίνει αυτόφωρη διαδικασία για να δικαστεί ο ίδιος και ο σε αργία δήμαρχος, για να δούμε ποιος λέει την αλήθεια.

Σε δηλώσεις του έξω από τα Δικαστήρια ο Γιώργος Καρεκλίδης είπε ότι ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στον ίδιο και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έχει στο αίμα του τη συκοφαντία και το ψεύδος.

«Ο κ. Μπέος έχει βάλει σκοπό να εξομοιώσει τους πάντες με τα τέσσερα κακουργήματα τα οποία τα οποία έχει στην πλάτη του», δήλωσε ο δημοσιογράφος που πρόσθεσε ότι στις 15 Απριλίου ο Αχ. Μπέος έχει δικαστήριο και ξέρει ότι θα δώσει λόγο πλέον στη Δικαιοσύνη για όλα όσα έχει κάνει. Επίσης, ανέφερε, στις 22 του μήνα «εκδικάζεται αγωγή που κάναμε εμείς, για όλες τις συκοφαντίες που εκστόμισε σε τηλεοπτική εκπομπή στον Astra, που αναβλήθηκε δύο φορές και ελπίζουμε την τρίτη να γίνει».

Σχετικά με τα λεγόμενα Μπέου, ο Γ. Καρεκλίδης ανέφερε ότι στόχος του είναι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να μην υπάρχει πλέον καμία αντίδραση στο Βόλο.

«Όποιος λέει διαφορετικά από αυτά που πιστεύει ή κάνει ο κ. Μπέος, θα πρέπει να τιμωρηθεί. Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς 27 χρόνια μιλάμε με την πόλη», σημείωσε.

Ο Γιώργος Καρεκλίδης είπε προς τους Βολιώτες ότι με πόνο ψυχής έχει τα ΜΜΕ και τα κρατάει με τα δόντια. «Σε περιόδους στις οποίες είχα οικονομικές δυσκολίες και η επιχείρηση δεν είχε ρευστότητα, ο Θανάσης Κουντουράς, στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Μπέος και εμφάνισε ένα σωρό επιταγές, που είναι προσωπικός μου φίλος μου έδινε επιταγές. Εάν αυτό είναι έγκλημα να τιμωρηθώ».

Όπως εξήγησε, ο Θανάσης Κουντουράς είχε δικές του επιταγές ως επιχείρηση κι εγώ είχα επίσης ένα καρνέ επιταγών. Ανταλλάσσαμε επιταγές για να υπάρχει ρευστότητα στις επιχειρήσεις μας.
Το ίδιο συνέβη και με τον εργολάβο, που είναι ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, με τον οποίο επίσης διατηρώ πολύ φιλικές σχέσεις, τόνισε ο Γ. Καρεκλίδης. «Ο κ. Βασιλειάδης σαν φίλος, έδινε επιταγές και του έδινα κι εγώ κάτι που θα φανεί από τα πινάκια, που παρουσίασε σήμερα ο Αχ. Μπέος. Αν τα παρουσιάσουν και οι άλλοι θα δούμε τις επιταγές του Γιώργου Καρεκλίδη. Όλη αυτή η ιστορία έγινε για να έχουν ρευστότητα η επιχειρήσεις μας», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Και κατά της τράπεζας

Ο Γιώργος Καρεκλίδης διερωτήθηκε που βρήκε ο κ. Μπέος τα δικά του πινάκια από την τράπεζα.
«Κάποια τράπεζα συνεργάστηκε μαζί του (η Μαγνησιακή Πίστη) και επίσης θα μηνυθεί εκ μέρους μας, γιατί τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Μπέο για να κατηγορήσει έναν πολίτη που προσπαθεί να κρατήσει την επιχείρησή του όρθια και το μέτωπό του χωρίς τη λάσπη που ρίχνει με ανεμιστήρα», δήλωσε και επανέλαβε ότι η ανταλλαγή επιταγών έγινε για διευκόλυνση μεταξύ επιχειρήσεων, διαμηνύοντας δεν υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό και αυτό θα αποδειχτεί.

«Εμείς θα ζητήσουμε να γίνει αυτόφωρη διαδικασία για να δικαστώ κι εγώ και ο κ. Μπέος, για να δούμε ποιος λέει την αλήθεια. Δεν μπορώ ν’ αφήνω στην κοινωνία του Βόλου να αιωρούνται διάφορα που εκστομίζει ο άνθρωπος αυτός που έφτασε στην πόλη μας από τα Καλύβια Αττικής πριν από πέντε χρόνια», τόνισε ο Γιώργος Καρεκλίδης.
Εμφανώς συγκινημένος ανέφερε ότι έχει ζήσει στην πόλη, έχει καθημερινή επαφή με τους Βολιώτες για 27 χρόνια και δήλωσε ότι δεν θα έρθει κάποιος, όποιος και να’ ναι που θα τον κατηγορεί και θα ρίχνει λάσπη.

Καταλήγοντας ο Γ. Καρεκλίδης εκτίμησε ότι ο Α. Μπέος τα κάνει όλα αυτά για να εξομοιώσει αυτούς που κάνουν έντονη κριτική στο πρόσωπό του με το δικό του πρόσωπο. «Δεν είναι αυτή η αλήθεια. Αυτός είναι κατηγορούμενος για τέσσερα κακουργήματα. Ο Γιώργος Καρεκλίδης δεν κατηγορείται για κανένα», ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.