Γ. Μουλάς: Να διασωθεί το πράσινο της πόλης

Να διασωθεί το πράσινο της πόλης, ζητά ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Μουλάς, με αφορμή πληροφορία του ότι η ΔΕΥΑΜΒ προγραμματίζει την διακοπή του ποτίσματος στα πάρκα και γενικά στους χώρους πρασίνου, στα πλαίσια εξοικονόμηση του νερού, στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και ότι είναι υπό σκέψη η διακοπή του ποτίσματος την ημέρα, για μία εβδομάδα και να γίνεται πότισμα τη νύχτα, κάτι που δεν είναι μάλλον εφικτό από τις υπηρεσίες του Δήμου.

«Το καλύτερο, που έχει να κάνει ο Δήμος Βόλου είναι να εγκαταλείψει κάθε ενέργεια, που είναι δυνατόν να βάλει σε κίνδυνο το λιγοστό πράσινο στο κεντρικό αστικό ιστό της πόλης. Τρόποι περιορισμού στην κατανάλωση του νερού υπάρχουν αρκετοί και έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Το χειρότερο βέβαια θα ήταν η ακόμα υψηλότερη τιμολόγηση του νερού», αναφέρει σε δήλωσή του.

Ο κ. Μουλάς εκτιμά ότι οι αρμόδιοι πολιτικοί παράγοντες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, δεν πρέπει να προχωρήσουν στο μέτρο της διακοπής του ποτίσματος στο πράσινο της πόλης, διαφορετικά, το πιθανότερο, το οποίο θα συμβεί, είναι να παραδώσουν κυριολεκτικά ξερή γη, όπως αναφέρει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.