Απάντηση στη δήλωση του πρώην Νομάρχη Μαγνησίας και νυν δημοτικού συμβούλου της α’ ελάσσονος μειοψηφίας, δίνει ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και σήμερα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, αναφορικά με το έγγραφο που παρουσίασε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος για τις αποδοχές του πρώην διευθυντή της ΚΕΚΑΝΑΜ, που ανέρχονται σε σχεδόν 5.500 €.
Όπως αναφέρει ο κ. Μουλάς « ο κ. Παπατόλιας δεν θυμάται καλά τα γεγονότα, που αφορούν το θέμα των αποδοχών του τότε διευθυντή της ΚΕΚΑΝΑΜ. Τόσο ο κ. Κοκκίνης, όσο και εγώ είχαμε καταγγείλει τις υψηλές αποδοχές στελεχών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας χαρακτηρίζοντάς τους σαν golden boys. Μάλιστα ο εν λόγω διευθυντής είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα στον κ. Κοκκίνη λες και δεν έπαιρνε τόσες χιλιάδες ευρώ».
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Κοκκίνης ουδέποτε ψήφισαν τέτοιου ύψους αποδοχές, για τον απλούστατο λόγο, ότι οι αποφάσεις για τις αποδοχές των υπαλλήλων των νομικών προσώπων της Νομαρχίας δεν περνούσαν από το Νομαρχιακό Συμβούλιο αλλά μόνο από τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών.
Καταλήγοντας ο Γιώργος Μουλάς αναφέρει ότι ο δήμαρχος Βόλου έχει απόλυτο δίκιο διότι σύμφωνα με το εκκαθαριστικό μηνιαίων αποδοχών, ύψους 5.478,55 € του διευθυντή ΚΕΚΑΝΑΜ, που παρουσίασε, αυτό αποτελεί κόλαφο για τον κ. Παπατόλια. «Το γεγονός, ότι επί θητείας των κ.κ. Σκοτινιώτη και Πρίντζου γινόταν η ίδια διασπάθιση χρημάτων δεν μειώνει το βάρος των ευθυνών του», τονίζει.































