Δεσμεύσεις Σάκη Κοκκίνη

Μετά την επίσκεψη στην Οικονομική Εφορία Βόλου

Την οικονομική Εφορία Βόλου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Σάκης Κοκκίνης. Ο κ. Κοκκίνης συναντήθηκε με το προσωπικό της εφορίας και με πολίτες που εξυπηρετούνταν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «παράλληλα είχε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Χρήστο Τσαμπρινό, από τον οποίο ενημερώθηκε για τις τελευταίες φορολογικές διατάξεις, για το πως αυτές εφαρμόζονται, αλλά και για τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά και τους τρόπους επίλυσής τους. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών για το καθεστώς της απαλλαγής του ΦΠΑ, αφού έως σήμερα έχουν κατατεθεί περισσότερες από 400 αιτήσεις, πολλές εκ των οποίων αφορούν σε δικηγόρους. Μάλιστα ο κ. Κοκκίνης ενημερώθηκε ότι το μέτρο πήρε παράταση έως τις 31/1/15. Ιδιαίτερη ήταν και η συνάντηση του κ. Κοκκίνη με τον πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων της ΔΟΥ κ. Βαίτση.

Ο κ. Κοκκίνης άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Πρόκειται για τη λειτουργία ΓΕΦ (γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων) μετά και την κατάργηση της ΔΟΥ Σκιάθου. Το αρμόδιο γραφείο πλέον στελεχώνεται με 2 άτομα της ΔΟΥ Ν. Ιωνίας που αναγκάζονται να μετακινούνται ανά δύο εβδομάδες με δικά τους μάλιστα έξοδα μετακίνησης, σίτισης και διαμονής!

Το ίδιο συμβαίνει και με τους 3 υπαλλήλους του ΣΔΟΕ Βόλου, οι οποίοι πηγαινοέρχονται καθημερινά από το Βόλο στη Λάρισα με δικά τους έξοδα.

Άλλη μία περίπτωση αποτελεί ένας υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας Βόλου, ο οποίος μετακινήθηκε στη Μεσσηνία χωρίς δική του αίτηση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται η τετραμελής οικογένειά του. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Σάκης Κοκκίνης δεσμεύτηκε να εξετάσει προσεκτικά αυτές τις τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις και να θέσει τα αρμόδια όργανα του υπουργείου προ των ευθυνών τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.