Δημοτική Αρχή: «Δεν «πλήγωσε» την Αργώ ο κρυφός φωτισμός»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Απάντηση στην επερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Λαΐνα που ανέφερε ότι οι τεχνικοί του Δήμου έβαλαν βίδες και καρφιά για να στερεώσουν τον στολισμό του σκάφους, δίνει η Δημοτική Αρχή Βόλου.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης «η τοποθέτηση της Αργούς στο συγκεκριμένο παραλιακό χώρο για την περίοδο των Χριστουγέννων αποτελεί υλοποίηση της απόφαση της Δημοτικής Αρχής. Η ανταπόκριση του κόσμου, απέδειξε ότι αποτελεί πετυχημένη απόφαση και ενέργεια διότι έτσι αναδείχθηκε και προβλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο το σκάφος της Αργούς, ιδιαίτερα τις μέρες των γιορτών που την πόλη μας επισκέφτηκαν πολίτες άλλων πόλεων και ξένοι επισκέπτες».

Ο αντιδήμαρχος τονίζει ότι για την τοποθέτηση του κρυφού φωτισμού προστέθηκε μια ξύλινη επιφάνεια, η οποία όμως στερεώθηκε με ξυλόβιδες πάχους 2 χιλιοστών και μήκους 3 εκατοστών που καθόλου δεν πληγώνουν το σώμα της Αργούς, ενώ η στερέωση του κρυφού φωτισμού έγινε με τη χρήση πλαστικού σύρματος τύπου λεγκράντ.

«Την τοποθέτηση του φωτισμού στο πλοίο της Αργούς έκαναν οι τεχνικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, οι οποίοι εδώ και οκτώ χρόνια ασχολούνται με την συντήρηση του μυθικού σκάφους της Αργούς», τονίζει στην απάντησή του ο Θ. Σταυρίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.