Διέρρηξαν περίπτερο στο κέντρο του Βόλου

Άγνωστοι άνοιξαν την πόρτα και άρπαξαν όλα τα προϊόντα

Άδειο βρήκε το περίπτερό της στο κέντρο του Βόλου, νωρίς σήμερα το πρωί συμπολίτισσα, όταν πήγε να το ανοίξει ώστε να το λειτουργήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, άγνωστοι δράστες και σε ώρα μετά τη μιάμιση περίπου το πρωί οπότε και έκλεισε για το βράδυ και μέχρι τις 6 περίπου το πρωί, οπότε πήγε η ιδιοκτήτρια να το λειτουργήσει, άνοιξαν, κόβοντας την πόρτα, το περίπτερο, παίρνοντας όλα τα τσιγάρα, καθώς και άλλο εμπόρευμα που βρήκαν μπροστά τους.
Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Ροζού, δεν μπορούσε το πρωί να πιστέψει στα μάτια της, καθώς πριν κάποιο χρονικό διάστημα, η ίδια έπεσε θύμα άλλου δράστη, ο οποίος με ένα… μπουκάλι, την είχε χτυπήσει, προκειμένου να κλέψει προϊόντα και χρήματα.
Στη σημερινή περίπτωση, ο άγνωστος ή άγνωστοι δράστες δεν βρήκαν χρήματα, καθώς τις χθεσινές εισπράξεις είχε προνοήσει η ιδιοκτήτρια και τις είχε πάρει.
Ωστόσο το θράσος τους, φαίνεται πως ήταν μεγάλο, καθώς στο σημείο όπου βρίσκεται το περίπτερο στο κέντρο της πόλης, λειτουργούν καταστήματα σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο, χωρίς να φοβηθούν εάν γίνουν αντιληπτοί.

Η.Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.