Διαδήλωση για τις κοινωνικές και εργατικές ανάγκες στην ΕΡΑ Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Διαδήλωση με κεντρικό σύνθημα “Δεν διαπραγματευόμαστε τις κοινωνικές και εργατικές μας ανάγκες”, οργανώνει το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, μεθαύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην ΕΡΑ Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «ενώνουμε τη φωνή μας και τη δράση μας με τους λαούς του κόσμου και με τα ακηδεμόνευτα, αμεσοδημοκρατικά εργατικά/κοινωνικά κινήματα βάσης που βγαίνουν ολοένα και πιο δυναμικά στο προσκήνιο της ιστορίας. Όλοι μαζί, μπορούμε να βάλουμε φραγμό στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο καπιταλιστικό κανιβαλισμό και στο τέλος, να νικήσουμε»!

Οι οργανωτές της κινητοποίησης καλούν όλο τον εργαζόμενο και άνεργο πληθυσμό, την κοινωνική πλειοψηφία που πλήττεται από τις μνημονιακές πολιτικές, τα προγράμματα διαρκούς λιτότητας και την καταστροφή που έφερε η καπιταλιστική κρίση, να σταθούν δίπλα τους για να συνεχίσουν τον αγώνα για την άμεση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.