Δρόμοι Συνεργασίας: Να μη συμπληρώσει η Δημοτική Αρχή το ερωτηματολόγιο Φούχτελ

Επερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κατέθεσε η παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», σχετικά με το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», όπου μετέχει και ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, και η οποία, όπως αναφέρει δεν αποσκοπεί στην αναδιάρθρωση της Αυτοδιοίκησης, αλλά στον έλεγχο της, μέσω των ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Η παράταξη καταγγέλλει την κυβέρνηση και στην παράταξη της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Αμαρουσίου Κώστας Πατούλης, για προσπάθεια προώθησης μεγάλων ιδιωτικών γερμανικών συμφερόντων, που καλύπτονταν πίσω από φιέστες δήθεν ελληνογερμανικής φιλίας και ανέδειξαν το ρόλο του κ. Φούχτελ, στην κατεύθυνση αυτή.

Οι Δρόμοι Συνεργασίας ερωτούν τον δήμαρχο αν οι Δήμαρχοι της φιλοκυβερνητικής παράταξης «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», στην οποία και ο ίδιος προσχώρησε ενόψει των εκλογών της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη αντίστοιχα, πάνω σε αυτή την «πρωτοβουλία» – που αποκαλύπτει το πραγματικό περιεχόμενο της «φιλίας» του κ. Φούχτελ και προσβάλλει βαθύτατα την ελληνική Αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της – ενδώσουν και συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, πράγμα που το απευχόμαστε, ο ίδιος θα τους ακολουθήσει σ’ αυτό το μέγιστο πολιτικό ολίσθημα ή θα προτιμήσει να υπερασπιστεί με άρνηση της υπογραφής του ερωματολόγιου και με κάθε άλλο τρόπο το δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, τις υποδομές και τα κοινωνικά αγαθά του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.