«Δυνατό παρών στην παραλία…»

Συγκέντρωση για το έκτακτο Eurogroup στις 6 το απόγευμα

Κάλεσμα ευρείας συμμετοχής στο συλλαλητήριο υπέρ των διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης, απευθύνουν για την Τετάρτη πολιτικοί φορείς της Μαγνησίας, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες μέσω του Facebook.

Το συλλαλητήριο θα γίνει αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, με αφορμή τη διεξαγωγή του έκτακτου Eurogroup για το θέμα της Ελλάδας, όπως γνωστοποιήθηκε έντονα και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακοίνωση υποστήριξης, εξέδωσε το «Ξεκίνημα Μαγνησίας», στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι «η επιμονή της ΕΕ να υποτάξει το ελληνικό εργατικό και λαϊκό κίνημα, αρνούμενη οποιαδήποτε σοβαρή παραχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει πόσο αδίσταχτο είναι το διευθυντήριο των Βρυξελλών και οι άρχουσες τάξεις στην ΕΕ και την Ευρωζώνη».

Όπως αναφέρει, το «ΞΕΚΙΝΗΜΑ Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση», πρέπει να βρουν απέναντί τους το σύνολο του ελληνικού εργατικού κινήματος και των κοινωνικών κινημάτων.

Η συλλογικότητα καλεί τους Βολιώτες στις συγκεντρώσεις που θα γίνει στο Βόλο και στο ύψος του Μνημείου Ηρώων) σήμερα Τετάρτη 11/2 και την Κυριακή 15/2 στις 6 μ.μ.
Στους δρόμους καλεί το λαό της Μαγνησίας και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατά τη διαπραγμάτευση στο eurogroup και τονίζει, «ότι ζούμε σε μια περίοδο που οι κοινωνικές ανάγκες τείνουν να συνθλίβουν από τις συμπληγάδες της ΕΕ και της σταθερότητας της ευρωζώνης από τη μια και από τη διαπραγμάτευση της αναβάπτισης της λιτότητας σε «λιτό βίο» από την άλλη.

Κάλεσμα του ΕΠΑΜ Μαγνησίας
«Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας, δεν συμμετείχε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αναγνωρίζοντας τη διάθεση των Ελλήνων πολιτών να αλλάξουν σελίδα ανατρέποντας τη μνημονιακή συγκυβέρνηση των δοσιλόγων Σαμαρά – Βενιζέλου και αποδείχθηκε ότι έπραξε καλά», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται, «σήμερα η Κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. δίνει τη μάχη με τους διεθνείς τοκογλύφους και τον κορσέ της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθώντας να πετύχει έστω τα ολίγα που έχει εξαγγείλει προεκλογικά.

Το Ε.ΠΑ.Μ. παρά τις όποιες διαφωνίες του με την κυβέρνηση, οφείλει να συμμετέχει σε κάθε μάχη εντός και εκτός της χώρας ώστε να κερδηθεί ακόμη και το παραμικρό όφελος για τους πολίτες, χωρίς το ίδιο να σταματά τη διεκδίκηση των αυτονόητων αρχών του. Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες της Μαγνησίας το απόγευμα της Τετάρτης στις 6 στο Ηρώο της παραλίας του Βόλου, να ενώσουμε τις φωνές μας απέναντι στους διεθνείς και ευρωπαίους τοκογλύφους, δυναμώνοντας τη φωνή της Ελληνικής κυβέρνησης η οποία θα δίνει τη μάχη που οφείλει απέναντι στην πατρίδα και το λαό».

Κάλεσμα Δημάρχου
Μήνυμα προς τους πολίτες του Βόλου να μετάσχουν στο συλλαλητήριο στήριξης στις προσπάθειες της Κυβέρνησης, εν όψει των κρίσιμων συνεδριάσεων του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, απευθύνουν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος και η Δημοτική Αρχή. Η μαζική συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, που διοργανώνεται την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, είναι μια κορυφαία πράξη ευθύνης για να σταλεί παντού το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής προέλευσης και επιλογής, στηρίζει την προσπάθεια να μπει ένα τέλος στη λιτότητα και να υπάρξει και πάλι σε αυτό τον τόπο μια κοινωνία συνοχής, με ευημερία για όλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.