Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Βόλου χωρίς υποψηφίους!

Μηδαμινό είναι το ενδιαφέρον των γιατρών για να θέσουν υποψηφιότητα, ενόψει τον εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, με αποτέλεσμα η διοίκηση να δώσει παράταξη, τόσο για την υποβολή υποψηφιοτήτων, όσο και για τις εκλογές.
Ο κατάλογος των υποψηφίων θα αναρτηθεί στα γραφεία του Ι.Σ.Μ. Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται μέχρι Τρίτη 14 Οκτωβρίου, οπότε και ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι και οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ο νυν πρόεδρος του ΙΣΜ, Ματθαίος Δραμητινός, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ από άλλους γιατρούς παρ’ όλο που γίνονται κάποιες κινήσεις δεν υπάρχει ξεκάθαρη κατάσταση, ούτε και έτοιμα ψηφοδέλτια. Όπως ανέφερε, χρειάζονται άνθρωποι με εμπειρία και κυρίως διάθεση να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που έρχονται στο χώρο της υγείας.
Ο πρόεδρος του Ι.Σ.Μ. εξήγησε ότι η νέα διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου θα πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης για να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στην Υγεία.

Οι εκλογές θα αναδείξουν τα 11 νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου και τα έξι τακτικά μέλη, τον αντιπρόεδρο του Πειθαρχικού και τα έξι αναπληρωματικά μέλη, τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, έξι εκπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.