Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης

Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, για τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, καθώς και τη σύνδεσή τους με την απασχόληση και τις αναπτυξιακές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ο Δήμος Βόλου – Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Πολιτισμού, διοργανώνουν εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ), θα γίνει και η απονομή των βεβαιώσεων στους εκπαιδευόμενους των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, που ολοκληρώθηκαν από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόλου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

7:00 Προσέλευση
7:20 Χαιρετισμοί από τον δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη και τον πρόεδρο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Φίλιππο Λέντζα
7:30 Ομιλίες:
Δημήτρης Δερβένης, αντιδήμαρχος Δια Βίου Μάθησης και Τοπικής Ανάπτυξης με θέμα: «Η εφαρμογή της Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Βόλου και η σύνδεσή της με την απασχόληση και την τοπική ανάπτυξη»
Παναγιώτης Μανούρης, διευθύνων σύμβουλος Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. με θέμα «Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και ο ρόλος της άτυπης εκπαίδευσης στην αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών».
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης στους καταρτιζόμενους των προγραμμάτων που ολοκληρώθηκαν, μέχρι σήμερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.