Σε ρεματιά 15 μ. στην Πορταριά βρέθηκε η 58χρονη Γερμανίδα

Εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου

Καλά είναι στην υγεία της, αλλά αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα η 58χρονη γυναίκα από τη Γερμανία που έφτασε στην περιοχή μας από χθες τα ξημερώματα και ήθελε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα βρέθηκε στις 11.45 σήμερα το πρωί, σε ρεματιά βάθους περίπου 15 μέτρων, κοντά στις κατασκηνώσεις Πορταριάς, όπου φαίνεται ότι έπεσε σήμερα το πρωί, ενώ εμφανώς δεν έφερε τραύματα, παρά μόνο εκδορές.

Στις έρευνες στην περιοχή έλαβε μέρος και ο εν διαστάσει σύζυγός της, που ήρθε σήμερα το πρωί από την Αθήνα, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και, απ’ ότι φαίνεται χρειάζεται ψυχολογική στήριξη, διότι αντιμετωπίζει προβλήματα.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή από σήμερα το πρωί, όταν εντοπίστηκε το νοικιασμένο αυτοκίνητό της κοντά στο Μοναστήρι του Αγ. Σεραφείμ Σάρωφ, ενώ, ευτυχώς, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να την εντοπίσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αρχικά δήλωσε δεν ήθελε βοήθεια από τους αστυνομικούς που τη βρήκαν και αρνήθηκε να την τραβήξουν στο μονοπάτι, ωστόσο, τελικά αστυνομικοί κατέβηκαν στη ρεματιά και την ανέβασαν. Μάλιστα ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την γυναίκα από έναν δρόμο πιο κάτω από το σημείο που βρέθηκε, τη μετέφερε στο Νοσοκομείο και οι γιατροί της κάνουν εξετάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.