Εξοπλισμός μέσω ΕΣΠΑ στα «Ειδικά Σχολεία Βόλου»

Εξοπλισμό για τα Ειδικά Σχολεία και τα σχολεία που έχουν τμήματα ένταξης παραδίδει αυτό το διάστημα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου. Η προμήθεια του υλικού εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος ΕΣΠΑ συγκεκριμένα της πράξης «Εξοπλισμός Ειδικών Σχολείων και τμημάτων ένταξης του Δήμου Βόλου» κωδ ΟΠΣ 355454 του άξονα Προτεραιότητας 4 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» του Ε.Π. «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ » που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, που εγκρίθηκε με την Απόφαση της Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο διαγωνισμός του έργου έγινε τον Αύγουστο του 2015 και δημοπρατήθηκε µε τους όρους του ΕΚΠΟΤΑ.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού περιελάμβανε προμήθεια υλικού για τον εξοπλισμό και την υποστήριξη 1. φυσιοθεραπείας στα σχολεία, 2. εργαστηρίων κεραμικής, 3. εργαστηρίων μηχανολογίας – ηλεκτρολογίας και 4. εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης.

Ανάδοχος αναδείχθηκε για την προμήθεια του εξοπλισμού των εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης με τον οποίο υπογράφηκε η σύμβαση στις 10.12.15, ύψους 17.368,83€. Ο εξοπλισμός αυτός αναλυτικά αφορά συσκευές όπως ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, ταχυθερμοσίφωνα, ηλεκτρική σκούπα κ.λ.π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.