Επείγοντα ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Βόλου, όπως ο συντονισμός λειτουργίας της τριμελούς επιτροπής που προβλέπεται από το νόμο, για τη νοσηλεία ανασφάλιστων πολιτών, η πορεία έργων του ΕΣΠΑ και ο προγραμματισμός για το ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ) της περιόδου 2014-2020, απασχόλησαν σύσκεψη εργασίας, που έγινε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου.
Η σύσκεψη έγινε από τον διοικητή Κώστα Καραμπάτσα και τον αναπληρωτή διοικητή Χαράλαμπο Μπαλή, με τους συντονιστές διευθυντές ιατρούς του ιδρύματος.
Κατά τη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικά εποικοδομητικό και γόνιμο κλίμα συζητήθηκαν τρέχοντα και επείγοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν ο συντονισμός της λειτουργίας της τριμελούς επιτροπής που προβλέπεται από το νόμο, για τη νοσηλεία ανασφάλιστων πολιτών, η παρακολούθηση της πορείας των ενταγμένων έργων ΕΣΠΑ και προγραμματισμός για το ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ) της περιόδου 2014-2020.
Ακόμη, στη σύσκεψη συζητήθηκε ο ορισμός νέου Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου (προς το παρόν χρέη διευθυντή εκτελεί ο συντονιστής διευθυντής της Α’ Παθολογικής κ. Κώστας Σπυρόπουλος), καθώς και ζητήματα συντονισμού και λειτουργίας του ιδρύματος με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.






























