Επαφή με τον κόσμο επιχειρεί η ΚΝΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Έγινε η προφεστιβαλική εκδήλωση στο Πάρκο Εθνικής Αντιστάσεως

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Πάρκο Εθνικής Αντιστάσεως στο Καραγάτς. Την κεντρική ομιλία έκανε η Κωνσταντίνα Ρηγάκη, μέλος της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «μεταξύ άλλων τόνισε : «Επιδιώκουμε μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα να έρθουμε σε επαφή και να κουβεντιάσουμε με τον κόσμο στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, τους φοιτητές και τους μαθητές για την πολιτική πρόταση διεξόδου του Κόμματος μας. Είναι μια συζήτηση που γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί μέσα απο τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, που αποκάλυψαν τα αδιέξοδα και γκρέμισαν τις αυταπάτες που καλλιεργούνταν για δυνατότητα εξανθρωπισμού της Ε.Ε και συνολικά της καπιταλιστικής οικονομίας.(…) Το Κόμμα μας έγκαιρα είχε αποκρύψει και επιβεβαιώθηκε γι’ αυτό ήδη από τις εκλογές του Γενάρη, τον αντιλαϊκό χαρακτήρα που θα είχε όποια κυβέρνηση κι αν έβγαινε, με όποιο σχήμα και όποια απόχρωση, εφόσον αποδέχεται τις δεσμεύσεις της Ε.Ε και επιδιώκει να διαχειρίζεται την καπιταλιστική οικονομία. »
kne2
Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ «NON OMNIS MORIAR»,αφιερωμένη στον 9μηνο απεργιακό αγώνα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.