Ευχαριστεί και συνεχίζει της δράση της η «Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Συντονιστική επιτροπή αγώνα που συστάθηκε από τους παραγωγικούς φορείς ΟΕΒΕΜ, ΑΔΕΔΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ & ΕΣΤΙΑΣΗ, με ανακοίνωσή της, «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χιλιάδες Βολιώτες που συμμετείχαν στην απεργία – κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Η αγορά του Βόλου συμμετείχε και ήταν κλειστή όλη την ημέρα σε ποσοστό 100% όπως και η Εστίαση στο 95% για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Αυτό δείχνει την απόγνωση που έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες, έμποροι, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Η μεγαλειώδης ειρηνική πορεία που ακολούθησε τις ομιλίες, ήταν πρωτόγνωρη για το Βόλο. Αυτό μας δίνει την ελπίδα για πετυχημένες κινητοποιήσεις στο μέλλον πολύ πιο δραστικές από μια απλή απεργία.
Μετά από αυτή την μεγαλειώδη κινητοποίηση ευχόμαστε να έχουν πάρει το μήνυμα η κυβερνώντες και να κοιτάξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της αγοράς.

Τέλος η συντονιστική επιτροπή θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την γιορτή του Πολυτεχνείου και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σ’ αυτές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.