Ζέττα: «Η νέα γενιά της Μαγνησίας αντάξια των προσδοκιών μας»

Σε δήλωσή της με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, η βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή, αναφέρει: «Η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ για μία ακόμη φορά εκπέμπει μηνύματα αισιοδοξίας στην Μαγνησία. Η νέα γενιά της περιοχής μας αποδεικνύεται αντάξια των προσδοκιών μας και μας γεμίζει με χαμόγελα και περηφάνια.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες της Μαγνησίας για την επιτυχή προσπάθεια και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η επιτυχία τους αυτή αποτελεί τη δικαίωση των κόπων και της συστηματικής τους προσπάθειας και ανοίγει μία νέα σελίδα στη ζωή τους. Ένας νέος κύκλος γνώσεων, εμπειριών και στόχων αρχίζει, ένας νέος κύκλος που θα καθορίσει τη μελλοντική κοινωνική και επαγγελματική τους πορεία.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη, υπομονή και αγωνία ήταν διαρκώς στο πλευρό τους, δίνοντας την δική τους μάχη.
Δεν ξεχνούμε, όμως, και τους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους Δεν πρέπει να απογοητεύονται αλλά να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Οι ευκαιρίες πάντα θα παρουσιάζονται και η ζωή είναι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους, που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αγωνίζονται για την υλοποίηση των στόχων τους. Ας μην ξεχνούμε ότι ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε όλοι μας για να «συναντήσουμε» και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, δεν κλείνει ποτέ και ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε ρυθμιστές της ζωής μας. Και βέβαια να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι και αύριο θα συνεχίσουν να είναι παιδιά μας και να μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.
Από καρδιάς εύχομαι σε όλους και όλες υγεία και καλή επιτυχία στην ζωή τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.