Ηλικιωμένος έπεσε με το δίκυκλο στις Πλάκες!

Τρελή πορεία διέγραψε στις 3 σήμερα το μεσημέρι ένας 66χρονος κάτοικος Ν. Ιωνίας, που ενώ κινούταν στο δρόμο, πίσω από τη Γορίτσα, με κατεύθυνση προς Αγριά, βγήκε από την πορεία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρεθεί περίπου έξι μέτρα πιο κάτω και να καταλήξει στη θάλασσα. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, με πολλαπλά κατάγματα, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος, κινούνταν με το δίκυκλο του, μάρκας Peugeot προς την Αγριά, όταν, για άγνωστο λόγο, το μοτοποδήλατο βγήκε από το δρόμο και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα ο ίδιος να καταλήξει στη θάλασσα, στην περιοχή Πλάκες και να τραυματιστεί.

Επί τόπου πήγε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Τροχαία, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου. Τελικά, επειδή ο 66χρονος έπεσε στη θάλασσα, την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Όσον αφορά στο τροχαίο που είχε γίνει το βράδυ της Παρασκευής στην οδό 2ας Νοεμβρίου, όταν συγκρούστηκαν δίκυκλο με αυτοκίνητο, έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ζητά αίμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.