Θ. Διαμαντένιας: Ο Δήμος δεν προασπίζει την περιουσία του στη Ν. Αγχίαλο

Επερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την προάσπιση της Δημοτικής περιουσίας στο παραλιακό μέτωπο Ν. Αγχιάλου, κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας.

Όπως αναφέρει, πέρασαν 13 και πλέον μήνες από την ανάδειξη του προβλήματος κατοχύρωσης της ιδιοκτησίας του παραλιακού μετώπου της Νέας Αγχιάλου από τη Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

«Η Δημοτική Αρχή υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξαναποκτήσει τα δικαιώματα των παραλιακών αυτών εκτάσεων. Όμως στην αγωγή που κατέθεσε δεν συμπεριέλαβε το σύνολο της Δημοτικής περιουσίας που διεκδίκησε η Κτηματική», αναφέρει και εξηγεί ότι δεν συμπεριελήφθη η έκταση 11 στρεμμάτων στη θέση Αλωνάκι (ο πρώην Δήμος Νέας Αγχιάλου διέθετε και τοπογραφικό της ιδιοκτησίας του), καθώς 30 και πλέον στρέμματα στη θέση Μπαλουκλί και έκταση που έχει απομείνει από τη περιοχή «Βοϊδοβοσκή» (παραλιακή ζώνη).
Ο σύμβουλος ερωτά τη Δημοτική Αρχή γιατί δεν συμπεριέλαβε τις εκτάσεις στην αγωγή που κατέθεσε, αν θα καταθέσει αγωγή και με ποιό χρονοδιάγραμμα και καταλήγει ότι θα ήταν προς όφελος της Δημοτικής Αρχής μια ενιαία αγωγή για το σύνολο της διεκδικούμενης περιουσίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.