Κάλεσμα του ΕΚΒ για δυναμικό παρών στην απεργία

Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, να δώσουν δυναμικό παρόν στη γενική απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 11 το πρωί, μπροστά στην Αργώ, στην παραλία του Βόλου, απευθύνει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «η «αριστερή» Κυβέρνηση επιμένει να ισοπεδώσει τα Ασφαλιστικά μας δικαιώματα με το Νομοσχέδιο έκτρωμα που επιδιώκει να φέρει προς ψήφιση. Την ίδια ώρα το παιχνίδι της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς συνεχίζεται. Οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι ήδη εδώ και απαιτούν και «άλλο αίμα»! Με λίγα λόγια, το «Αριστερό Μνημόνιο» «ήρθε για να μείνει» και όχι για «να φύγει», όπως μας κορόϊδευε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικώς»!

Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο, η απάντηση των εργαζομένων είναι μία: Αγώνας, που θα εκφραστεί με γενική απεργία την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και απεργιακή συγκέντρωση, με μαζική συμμετοχή όλων των φορέων, στις 11 πμ, στον χώρο του ομοιώματος της «Αργούς», μπροστά στο Λιμάνι.

«Αυτή η απεργία δεν είναι μόνον δική μας. Ενάντια στο Ασφαλιστικό έκτρωμα που απειλεί να ισοπεδώσει όχι μόνον τα δικά μας ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και πολλών άλλων Κλάδων και Επαγγελματικών Τάξεων, έχει εξεγερθεί, στο σύνολό της, η Ελληνική Κοινωνία», τονίζει το Εργατικό Κέντρο, που ζητά απ’ όλους να ορθώσουν «τείχος» στην ασταμάτητη ληστεία, την απαξίωση της ζωής και την υποθήκευση του μέλλοντός τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.