Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Συλλόγου Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ (Βόλου) για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ, αύριο Πέμπτη 17 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας συνεχίζεται για ένατη μέρα η σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα. Παίρνοντας θάρρος από την ανοχή της διεθνούς κοινότητας, το Ισραήλ επιδίδεται στη συλλογική τιμωρία ενός ολόκληρου λαού, σπέρνοντας το θάνατο και την καταστροφή.

«Οι ισραηλινές αρχές κλιμακώνουν με κάθε αφορμή την τρομοκρατία ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, με αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών, που συνεχίζονται εγκληματικά και απροκάλυπτα με την ανοχή και κάλυψη ουσιαστικά της ΕΕ και των ΗΠΑ. Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά η διεθνής κοινότητα σιωπά μπροστά στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί τα κινήματα ειρήνης και κάθε πολίτη που δεν μπορεί να αντικρίσει ξανά τον απόλυτο παραλογισμό του πολέμου που σήμερα διεξάγεται κατά των Παλαιστινίων, όλο τον κόσμο που πιστεύει στη δικαιοσύνη και στην αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, που δεν κρατάει ίσες αποστάσεις εξομοιώνοντας τον καταπιεσμένο με τον κατακτητή, να βγει μαζικά στους δρόμους στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και να ενώσει τη φωνή του με τους χιλιάδες διαδηλωτές σε όλο τον κόσμο, που απαιτούν να σταματήσει αυτή η σφαγή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.