Καλοκαιρινή εκδρομή του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη Καλοκαιρινή εκδρομή που πραγματοποίησε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Νέας Ιωνίας Βόλου στις 17/6/2016 για τα παιδιά του κέντρου και τους γονείς τους, στην πόλη του Αλμυρού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το πρόγραμμα είχε ως εξής: προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς Αλμυρού και έπειτα στην παραλία της Αμαλιάπολης ( Μιτζέλα) για καφέ, φαγητό και περίπατο. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου μας. Τα ΚΔΑΠμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελούν δομές συγχρηματοδοτούμες από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Mε μέσο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων με αναπηρίες γίνεται προσπάθεια για την κοινωνική τους ένταξη, την αποφυγή κοινωνικού αποκλεισμού και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των ατόμων αυτών και των οικογενειών τους. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας μπορούν να ενημερώνονται στο τηλ:24210 60802.

Υπεύθυνη δομής: Ουρανία Μαυροϊορδανίδου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.