Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός ναυαγοσωστών στην ΚΟΙΝΣΕΠ

Ανοίχτηκε σήμερα το πρωί η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του Δήμου Βόλου, μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και, το μεσημέρι συνεδρίασε εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή, που ομόφωνα κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, καθώς η σύμβαση ισχύει από αύριο Παρασκευή, μέχρι και τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ηλία Ξηρακιά, ανοίχτηκε σήμερα το πρωί, από την επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων η προσφορά που κατέθεσε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για ποσό 40.000 € (συν ΦΠΑ 23%), για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του Δήμου Βόλου για διάστημα δύο μηνών (από 11 Ιουλίου μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου 2014). Η επιτροπή κατακύρωσε τον διαγωνισμό υπέρ της ΚΟΙΝΣΕΠ, καθώς η δεύτερη εταιρία, από τη Θεσσαλονίκη, που είχε επιδείξει ενδιαφέρον απορρίφθηκε, λόγω έλλειψης των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Προκειμένου να επικυρωθεί το αποτέλεσμα, συνεδρίασε εκτάκτως το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, που ενέκρινε ομόφωνα το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι οι οκτώ ακτές του Δήμου Βόλου, που καλύπτονται ήδη για ένα μήνα με ναυαγοσώστες από την ΚΟΙΝΣΕΠ, είναι Άναυρος Καρνάγιο, Πλαζ Αλυκών και δύο στις Αλυκές, Μαμιδάκη, Κατήραγας και Ν. Αγχίαλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.