ΚΔΑΠ Βασδέκειο: Με επιτυχία καλοκαιρινή γιορτή στο Πάρκο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαΐου η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Βασδέκειο στο γειτονικό πάρκο «Τα παλιά σιλό». Όπως αναφέρεται απ΄τους διοργανωτές, «το πάρκο μεταμορφώθηκε για μια μέρα σε ένα χώρο γεμάτο παιχνίδια και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όχι μόνο τα παιδιά – μέλη του ΚΔΑΠ αλλά και όλα τα παιδιά της γειτονιάs και των γειτονικών σχολείων. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς γέμισαν το πάρκο, συμμετείχαν με ενθουσιασμό και κέφι στις δράσεις και απόλαυσαν ένα διαφορετικό απόγευμα.

Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις του ΚΔΑΠ, που είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, και να συμμετέχουν σε μια σειρά ομαδικών παιχνιδιών. Ένα τεράστιο παιχνίδι μνήμης με εικόνες από γνωστά έργα ζωγράφων, παιχνίδια κίνησης και ισορροπίας, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ρόλων, όπου τα παιδιά μπορούσαν να μιμηθούν διάφορα ζώα περπατώντας κατά μήκος του μονοπατιού του πάρκου, παιχνίδια σε τεντωμένα σχοινιά, ακόμη και οι παραδοσιακοί κρίκοι, σε μια πιο παραμυθένια εκδοχή, ενθουσίασαν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους που συμμετείχαν στη γιορτή μας. Στο τέλος, μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν την δεξιότητά τους προσπαθώντας να φτιάξουν τεράστιες σαπουνόφουσκες!

Το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου υποστήριξε την εκδήλωση προσφέροντας δροσερά ποτά στα παιδιά. Η προσπάθεια για το στήσιμο και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν μεγάλη κι όλοι οι εμψυχωτές του ΚΔΑΠ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν μια αισθητικά άρτια εκδήλωση. Η χαρά στα μάτια των παιδιών, τα σχόλια των γονέων αλλά και των ανθρώπων της γειτονιάς, υπήρξε γι αυτούς η καλύτερη ανταμοιβή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.