Κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά

Οι τελευταίες «εξορμήσεις» σήμερα, πριν τον εορτασμό του Πάσχα

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η κίνηση στα καταστήματα της πόλης, με τις τελευταίες «επισκέψεις» των καταναλωτών, για τις απαραίτητες αγορές ενόψει Πάσχα. Το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία σήμερα, είναι συνεχόμενο από το μεσημέρι και αύριο Μ. Σάββατο, θα είναι συνεχόμενο από τις 9.00 έως τις 15.00. Η αγορά θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή, τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά φέτος και την Τρίτη, καθώς έχει μεταφερθεί η εργατική Πρωτομαγιά.
Κρεοπωλεία
Μέχρι και αύριο Μεγάλο Σάββατο στο μεταξύ, αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση στα κρεοπωλεία της Μαγνησίας, όπως τόνισε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 ο Πρόεδρος των κρεοπωλών Μαγνησίας, κ. Αντώνης Κανελλόπουλος. Όπως ανέφερε, «τα παραδοσιακά κρεοπωλεία του νομού εφοδιάστηκαν κανονικά με κρέατα, από τις γύρω περιοχές και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Οι τιμές για τα συγκεκριμένα κρέατα , τα πραγματικά Ελληνικά, για τα αρνιά κυμαίνεται γύρω στα 9-9,5 ευρώ και για κατσίκια μέχρι 10 ευρώ».
Σύμφωνα με τον κ. Κανελλόπουλο, «οι τιμές είναι περσινές. Πρέπει να συμπιέσουμε για να βγούμε στην αγορά και να διευκολύνουμε τους πελάτες, που τους έχουμε όλο το χρόνο». Όσον αφορά τις παραγγελίες, ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε πως «οι παραγγελίες έχουν δοθεί, ωστόσο τα κρεοπωλεία, λόγω και της οικονομικής κρίσης πήγαν συντηρητικότερα από πέρσι στις προμήθειες τους , πήραμε λιγότερα αρνιά».
Οι φούρνοι
Στο μεταξύ, τα αρτοποιεία, όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου και Περιφέρειας Νομού Μαγνησίας, λόγω των αργιών Πάσχα και Πρωτομαγιάς, θα διαθέσουν στο καταναλωτικό κοινό, το Μεγάλο Σάββατο, ψωμί τεσσάρων ημερών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.