Κρύβεται “ταμπουρωμένος” στο γραφείο του ο Μπέος

Για να μην παραλάβει το "ραβασάκι" της Αποκεντρωμένης

“Ταμπουρωμένος” μέσα στο γραφείο του στο Δημαρχείο του Βόλου κρύβεται ο πρώην πλέον Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να μην παραλάβει το “ραβασάκι” της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας που τον θέτει σε αργία. Το θέατρο του παραλόγου που ζει η πόλη θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε αναμένεται να λήξει με την παραλαβή του εγγράφου από την αρμόδια υπάλληλο.

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας αναμένεται να επιδοθεί η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, που υπέγραψε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλίας Τσέλιγκας από τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς έγινε προσπάθεια επίδοσης του συστημένου εγγράφου χθες και σήμερα το πρωί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντηση του Δήμου ήταν ότι απουσιάζει η αρμόδια υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Σύμφωνα με τον Κώστα Παππά, γενικό διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας στην Αποκεντρωμένη, που αναπληρώνει τον κ. Τσέλιγκα, που απουσιάζει με άδεια, η διαπιστωτική πράξη αργίας του δημάρχου υπογράφηκε στις 2 Δεκεμβρίου και απεστάλη την επόμενη μέρα στο Διοικητικό – Οικονομικό Τμήμα της Αποκεντρωμένης και από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στάλθηκε στα ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή και κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στον ΓΓ Δημόσιας Διοίκησης Κώστα Πουλάκη.

Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό παράγοντα, έγινε προσπάθεια παράδοσης της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ, χθες και σήμερα το πρωί, αλλά η απάντηση από το Δήμο ήταν ότι λείπει η αρμόδια υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.
Τα ΕΛΤΑ, σε συνεννόηση που είχαν με την Αποκεντρωμένη, θα παραδώσουν τη διαπιστωτική πράξη για την αργία από το αξίωμα του δημάρχου τη Δευτέρα το πρωί, οπότε και θα βρίσκεται στην εργασία της η αρμόδια υπάλληλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.