Κ. Αγοραστός: «Δεν παραλαμβάνουμε εμείς τον Περιφερειακό αλλά ο Δήμος Βόλου»

Η ευθύνη ανήκει στο δήμο, απάντησε ο Περιφερειάρχης στη νέα ανακοίνωση του Αχ. Μπέου

«Μόνο ο δήμος Βόλου είναι υπεύθυνος να παραλάβει το έργο του Περιφερειακού, εάν θέλει ας μην το παραλάβει» δήλωσε κατηγορηματικά για μία ακόμη φορά, απαντώντας παράλληλα στη νέα ανακοίνωση του νέου δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου αναφορικά με ακαταλληλότητα του έργου της σήραγγας στη Γορίτσα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.
Μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα», τόνισε ότι το «έργο είναι του ΥΠΕΧΩΔΕ, εμείς πιέσαμε προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως και ο προηγούμενος δήμαρχος, αλλά και οι βουλευτές, οι κάτοικοι και τα ΜΜΕ.

Το έργο ήταν σταματημένο και απενταγμένο όταν ήρθαμε, ξαναδημοπρατήθηκε, μπήκε ο εργολάβος».
Αναφερόμενος στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, ο κ. Αγοραστός δήλωσε, ότι «προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν τρία τούνελ, ακόμη και για πεζούς και ποδήλατα, να ήταν το καλύτερο έργο. Το έργο είναι του Υπουργείου που παραδίδει στο Δήμο Βόλου. Εμείς γιατί εμπλεκόμαστε. Εμείς καθ΄υπέρβαση είπαμε θα βρούμε χρήματα για να βοηθήσουμε το Δήμο Βόλου που είχε οικονομική δυσπραγία. Από εκεί και πέρα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν μπορεί για όλα να ρίχνουν τις ευθύνες στην Περιφέρεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.