Κ. Λεβέντης: Θετικές δεσμεύσεις Σπίρτζη για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Τα μέλη της αντιπροσωπείας των Ξενοδόχων της Μαγνησίας με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη.
Στο Βόλο στις 30 Ιανουαρίου η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Ως απόλυτα θετικό χαρακτηρίστηκε το κλίμα σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, αναφορικά με τη λειτουργία του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, παρουσία του Αντιπροέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κ. Λεβέντη του μέλους του δ.σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Ελένης Καραΐσκου και του γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας Πάρι Κονιόρδου.

«Δεν γνώριζε την εξέλιξη ο Υπουργός»

Όπως δήλωσε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο κ. Κ. Λεβέντης «Ξετυλίξαμε το κουβάρι τόσο με το αεροδρόμιο όσο και με άλλα θέματα του τουρισμού, τόσο την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη, όσο και χθες, με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη».

Όπως σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, «πήγαμε σε ραντεβού με τον κ. Σπίρτζη μέσα σε φιλικό κλίμα, ενώ μας έκανε εντύπωση ότι ο Υπουργός δεν ήταν ενημερωμένος για το αεροδρόμιο. Δεν υπήρχε ενημέρωση γι΄αυτό που αντιμετωπίζουμε, ενώ η θετική έκπληξη ήταν η ξεκάθαρη θέση του Υπουργού, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την ανάπτυξη της οποιαδήποτε δράσης. Τα εναπομείναντα αεροδρόμια, είναι διαθέσιμα στους τοπικούς φορείς, είτε με την περιφερειακή , είτε την τοπική αυτοδιοίκηση, πόσο μάλλον με την ιδιωτική πρωτοβουλία». Όπως σημείωσε ο κ. Λεβέντης, «ο κ. Σπίρτζης ξεκαθάρισε τον «μύθο» ότι δεν δίνει η ΥΠΑ το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ενώ είπε ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν επίσημα, όλες οι αποφάσεις. Εμείς, σαν Επιμελητήριο θα στείλουμε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα».

Στο Βόλο η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

(από αριστερά) Η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας κα Ελένη Καραΐσκου, ο Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κώστας Λεβέντης, η αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο γρ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας κ. Πάρις Κονιόρδος.
(από αριστερά) Το μέλος του δ.σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κα Ελένη Καραΐσκου, ο Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κώστας Λεβέντης, η αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο γρ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας κ. Πάρις Κονιόρδος.

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε ο κ. Λεβέντης, στο Βόλο θα βρεθεί στις 30 Ιανουαρίου η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με την οποία επίσης υπήρξε χθες συνάντηση. Όπως σημείωσε, η κα Κουντουρά, η οποία κατάγεται από την Αργαλαστή, συμφώνησε, να παραβρεθεί σε εκδήλωση η οποία θα γίνει στην περιοχή μας και την οποία διοργανώνει η «Μαγνήτων Κιβωτός», η οποία για φέτος έχει θέσει ως θέμα – στόχο τον γαστρονομικό πολιτισμό της περιοχής μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.