«Λαμπάδιασε» εργαζόμενος από διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος

Ο 53χρονος ηλεκτρολόγος στην ΑΓΕΤ που μεταφέρθηκε στο Θριάσιο

Η διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος σε ηλεκτρολογικό πίνακα, προκάλεσε έκρηξη και φωτιά, με αποτέλεσμα να «λαμπαδιάσει» ο 53χρονος ηλεκτρολόγος στην ΑΓΕΤ νωρίς σήμερα το πρωί, που ήδη μεταφέρεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να νοσηλευτεί στη μονάδα εγκαυμάτων, καθώς υπέστη εγκαύματα σε ποσοστό 50% στο πρόσωπο και το μπροστινό μέρος του σώματός του.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, το εργατικό ατύχημα έγινε στις 6.15 σήμερα το πρωί, όταν ένας ηλεκτρολόγος πήγε στις εγκαταστάσεις διανομής ηλεκτρικού ρεύματος για να ασφαλίσει ένα μηχάνημα. Την ώρα εκείνη, για άγνωστη αιτία έγινε έκρηξη, από διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «τόξο» και να πάρουν φωτιά τα ρούχα του εργαζόμενου!
Αμέσως διακόπηκε το ρεύμα και άλλοι εργαζόμενοι έσβησαν τη φωτιά, που όμως πρόλαβε να του προκαλέσει εγκαύματα.

Ο 53χρονος εργαζόμενους, που είναι και μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου δέκα λεπτά αργότερα με κινητή μονάδα του εργοστασίου και συνοδεία γιατρού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου και θα νοσηλευτεί σε μονάδα εγκαυμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.