ΛΑΣ: «Μετρ της επικοινωνιακής πολιτικής ο Αχιλλέας Μπέος»

«Σε μαιτρ της επικοινωνιακής πολιτικής με περίσσιους θεατρινισμούς, αλλά και «μάστορας» στην προώθηση των ιδεολογημάτων και της πολιτικής της Ε.Ε. αναδεικνύεται ο νέος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος», τονίζε σε ανακοίνωσή της η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου.

Όπως αναφέρει, ύστερα από τη φιέστα στην πλατεία Αγ. Νικολάου με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του σε μια επίδειξη φιλανθρωπικής δήθεν ευαισθησίας, τώρα στρατεύει τους συνεργάτες του και τους δημοτικούς συμβούλους του σε μια δραστηριότητα συμμετοχής στην καθαριότητα της πόλης. «Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό έχει να πιάσει σκούπα στα χέρια του ο κ. Μπέος, αλλά πρέπει να του γίνει γνωστό ότι καθημερινά, ότι οι άνθρωποι των λαϊκών οικογενειών, επειδή αγαπούν αυτή την πόλη και επειδή οι υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής, λόγω της οικονομικής πολιτικής, παρά τα ογκώδη δημοτικά τέλη που πληρώνουν είναι πλήρως υποβαθμισμένες, δίνουν τη μάχη για να είναι αυτή η πόλη όρθια. Θα το διαπίστωνε αν έκανε μια βόλτα στις λαϊκές γειτονιές», τονίζει η ΛΑΣ.

Η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ εκτιμά ότι για τον κ. Μπέο δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε κοινωνική πολιτική. Αποκρύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης και της πολιτικής της, θέλει να περάσει το μήνυμα του εθελοντισμού στην αντιμετώπιση μιας σειράς προβλημάτων που αφορούν το δήμο μας. Γίνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως και η προηγούμενη δημοτική αρχή, ο καλύτερος πρέσβης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που στους στρατηγικούς στόχους τους έχουν την κατάργηση της κοινωνικής πολιτικής και την αντικατάστασή της με τον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία.

Επειδή η «πόλη» είναι οι χιλιάδες φτωχές οικογένειες, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι γυναίκες που είναι τα μεγαλύτερα θύματα της πολιτικής που στόχο έχει την αύξηση των κερδών και της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου και επειδή αγαπούν τη ζωή και την πόλη τους, Λαϊκή Συσπείρωση τους καλεί να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν με τα σωματεία τους, τις λαϊκές επιτροπές φθηνές και καλές υπηρεσίες από το δήμο, όπως και ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας που θα λειτουργεί με κεντρικό σχεδιασμό και τη χρηματοδότηση του κράτους και θα καλύπτει όλες τις κοινωνικές ανάγκες. «Να μην εμπιστευτούν τη νέα δημοτική αρχή, που δεν έχει ανοίξει το στόμα της για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που επιδίδεται σε επικοινωνιακές φιέστες, την ίδια στιγμή που η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία, η διαρκής φοροεπιδρομή τσακίζουν, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχός της», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.