Μήνυμα του υποψηφίου Σάκη Κοκκίνη για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Την Κυριακή συγκρούονται δύο κόσμοι στην Ελλάδα

Φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε μόνο λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου. Σε αυτές τις εκλογές συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Η Ελλάδα της Ευρώπης που μπορούμε. Και η Ελλάδα του κρατισμού και των ψεμάτων, που δεν αντέχουμε άλλο.
Η Ελλάδα των επενδύσεων που κάνει θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά. Και η Ελλάδα των κρατικοποιήσεων, των κομματικών στρατών, των βολεμένων του χθες, που πληγώνει όλο τον κόσμο…
Η Ελλάδα που βγαίνει από τα Μνημόνια στην Ανάπτυξη. Και η Ελλάδα που επιστρέφει στα Μνημόνια, στην ύφεση, στη μιζέρια. Η Ελλάδα που τη σέβονται και την υπολογίζουν όλοι. Και η Ελλάδα της απομόνωσης, των τριτοκοσμικών φαντασιώσεων.

Την ερχόμενη Κυριακή παίζει ρόλο και η τελευταία ψήφος. Για το αν η Ελλάδα θα κάνει το άλμα στο αύριο ή αν θα βουλιάξει πάλι στο αμαρτωλό το χθες. Έστω και με μία ψήφο διαφορά.Και από μια ψήφο μπορεί να κριθεί αν θα βγει κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκή με κορμό τη Νέα Δημοκρατία. Ή αν θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα σύμμαχο, να παλεύει με τις συνιστώσες του για να βυθίσει τη Χώρα στην ακυβερνησία.

Είναι η ώρα οι πολίτες, όλοι εμείς να επιλέξουμε. Ξέρω πόσο δύσκολα περάσαμε. Ζω ανάμεσά σας. Είμαι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας και η κρίση με έχει επηρεάσει κι εμένα. Όμως θέλω να τελειώνουμε μια και καλή με τα μνημόνια. Να μην ξαναγυρίσουμε σε αυτά. Κι αυτό πρέπει να γίνει με σοβαρότητα.

Ήρθε η ώρα της Μαγνησίας. Η ώρα που ο τόπος μας πρέπει να αναδειχθεί και να πρωταγωνιστήσει στον πανελλαδικό και ευρωπαϊκό χάρτη. Για τις φυσικές του ομορφιές, για τον τουρισμό, για την αγροτική παραγωγή, για την αλιεία, για την ναυτιλία, για τις προηγμένες υπηρεσίες, για τη βιομηχανία. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο. Πιστεύω ότι μπορώ να εκπροσωπήσω του ανθρώπους της Μαγνησίας στην επόμενη Βουλή. Δώστε μου τη δύναμή σας. Άλλωστε γνωρίζετε πολύ καλά ότι και την επόμενη μέρα θα είμαι μαζί σας. Στο Βόλο, στο Πήλιο, στον Αλμυρό, στην Κάρλα, στο Βελεστίνο, στις Βόρειες Σποράδες. Θα είμαι εκεί που είμαι κάθε μέρα. Εκεί που είστε εσείς.

Γι’ αυτό και ζητώ απ΄ όλους τους Μαγνησιώτες, όπου και αν ανήκουν, ό,τι και αν ψήφισαν στο παρελθόν, να σκεφτούν πάνω από την κάλπη, ότι η δική τους ψήφος μπορεί να είναι η μία, η κρίσιμη ψήφος που μπορεί να καθορίσει το μέλλον της Πατρίδας για πάντα.

Και ζητώ από τον κάθε Μαγνησιώτη να ψηφίσει για το μέλλον της Πατρίδας αυτή την Κυριακή!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.