Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο κάλεσμα της ΕΡΑ Βόλου

Αποχαιρετιστήρια συναυλία για το καλοκαίρι την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Μεγάλης ανταπόκρισης έτυχε το κάλεσμα των ελεύθερων αγωνιζόμενων –εργαζόμενων της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ, για την Συνέλευση «Φίλοι της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «χθες το βράδυ πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Σταθμού και συμπαρατάχθηκε στην ιδέα για την συγκέντρωση ,που σκοπό είχε τον σχεδιασμό του χειμώνα και την ανταλλαγή απόψεων για την ενδυνάμωση του αγώνα και το μέλλον της πορείας και λειτουργίας του Ρ.Σ.ΒΟΛΟΥ.

Από την πλευρά των εργαζομένων τονίστηκαν οι δυσκολίες λειτουργίας του εξάωρου τοπικού προγράμματος αλλά και η ικανοποίηση ότι το κοινό του Βόλου δικαιώνει και έχει ως παράδειγμα την ΕΡΤ και τους ανθρώπους της ,που συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο Μαύρο και σ’αυτούς που το επέβαλαν ως την δικαίωση που δεν θα αργήσει.

Στο κάλεσμα συμπαραστάθηκαν ,ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Μαγνησίας κ .Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, εκπρόσωποι κινημάτων ,συλλογικοτήτων, φορέων , αλλά και απλοί φίλοι και ακροατές της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ .
Από όλους συμφωνήθηκε και υπογράφτηκε η ανάγκη στήριξης του ιστορικού Σταθμού ο οποίος εδώ και 66 χρόνια αποτελεί κυψέλη πολιτισμού , έγκυρης και υπεύθυνης ενημέρωσης για τους ακροατές της Μαγνησίας και διαδικτυακά για όλο τον κόσμο
Η νέα συνάντηση για την Συνέλευση ορίστηκε για τις 13 Οκτωβρίου όπου θα γίνει και ο σχεδιασμός των δράσεων-εκδηλώσεων για την πορεία του αγώνα.

Τέλος για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο της ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους αγαπημένους ντόπιους καλλιτέχνες , Ζωή Τζαλαβρέτα , Νίκο Αλεξίου, Ζαφείρη Κουκουσέλη και Δημήτρη Μπεφάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.