Με ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους συνεχίστηκε χθες, για δεύτερη ημέρα η «Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2016» που διοργανώνει και φέτος ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ».
Την Τρίτη 31 Μαΐου στην παραλία του Βόλου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με Παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων.

Τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν ήταν: το Χορευτικό της Ι. Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού (τμήμα Αλμυρού), ο Σύλλογος Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, ο Χορευτικός Όμιλος Αλμυρού, ο Σύλλογος διατήρησης και προβολής της παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου, ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο Μέγας Αλέξανδρος», ο Σύλλογος Αργιθεατών Βόλου, ο Χορευτικός Όμιλος Βόλου και το Χορευτικό της Ι. Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού (τμήμα Βόλου).































