Μπέος – Πολύζος “έστησαν” την εκπομπή (video)

Με καλεσμένο τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρεκλίδη

Οι μάσκες έπεσαν, για τον διευθυντή της TRT Σωτήρη Πολύζο του οποίου ο ρόλος στην κατασυκοφάντηση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη, από τον Αχιλλέα Μπέο, αποδείχτηκε σήμερα, καθότι επέδειξε την ανάλογη ανοχή και «έστησε» την εκπομπή του «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» μαζί με τον υπόδικο Αχιλλέα Μπέο, για να γίνει ένα ακόμη σόου (σε ζωντανή μετάδοση αυτή τη φορά) όπως αυτά που κατά καιρούς έχει κάνει στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μπέος.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της Εφημερίδας “Μαγνησία” Γιώργος Καρεκλίδης, εμφανίστηκε σήμερα στη «στημένη» εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα του καταλόγισε μιλώντας τη Δευτέρα στην ίδια εκπομπή ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Σκοπός βέβαια της εκπομπής, όπου ο κ. Πολύζος ήταν πλήρως ενημερωμένος για το τι θα επακολουθούσε, ήταν να ανακριθεί ο κ. Καρεκλίδης για τα “σκάνδαλα” της “Μαγνησίας” για τα οποία τον είχε πληροφορήσει ο κ. Μπέος, και να συκοφαντηθεί για ακόμη μια φορά ως άτομο και ως επαγγελματίας δημοσιογράφος.

Το “στημένο” σκηνικό της εκπομπής φάνηκε από την αρχή καθότι ο κ. Μπέος με την γνωστή κουστωδία του (Χρόνη Καρσαμπά, Χρήστο Στεφόπουλο, Μάνο Παναγιωτόπουλο κ.α.) έφθασαν έξω από τα στούντιο της TRT με έναν γελωτοποιό ντυμένο Αη Βασίλη (Μπέος και Αη Βασίλης αποβιβάστηκαν από την δημαρχιακή Mercedes), ακριβώς την ίδια ώρα με τον κ. Καρεκλίδη, αλλά έσπευσαν να κρυφτούν για να «αιφνιδιάσουν» αργότερα τον δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Καρεκλίδης πήγε προετοιμασμένος στην εκπομπή προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για σκανδαλώδεις συμφωνίες και εξυπηρετήσεις ημετέρων μέσω του Δήμου Βόλου αλλά και των Νομικών Προσώπων, πολλές από τις οποίες έχει ακυρώσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας. Ο κ. Πολύζος όμως ήθελε περισσότερο απ’ όλα να μάθει για το «σκάνδαλο» με τις καταχωρίσεις.

Απαντώντας στον κ. Πολύζο αναφορικά με το αν η «Μαγνησία» δημοσίευσε καταχωρίσεις του Δήμου Βόλου ενώ δεν το δικαιούνταν, ο κ. Καρεκλίδης κάλεσε τον κ. Μπέο να καταθέσει ότι στοιχεία έχει στον εισαγγελέα και η δικαιοσύνη να αποφασίσει αν υπάρχει οποιαδήποτε παρανομία, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Δυστυχώς για το σεναριογράφο του σόου, ο Γ.Καρεκλίδης αντιλαμβανόμενος ότι η «συνέντευξη» θα ακυρωνόταν από την εισβολή στο στούντιο του γελωτοποιού και του Αχιλλέα Μπέου που περίμενε στο control room του καναλιού και ζήτησε εντελώς “αυθόρμητα” να παρέμβει για να απαντήσει, αποχώρησε, ενώ κατά την έξοδό του προπηλακίστηκε από τον δήμαρχο Βόλου με ύβρεις όπως λαμόγιο, δημοσιογραφικό σκουπίδι κλπ.

Στη συνέχεια ο κ. Μπέος από τη θέση του καλεσμένου πλέον, προέβη στον γνωστό μονόλογο περί δημοσιογραφικών σκουπιδιών εκστομίζοντας και άλλους χαρακτηρισμούς για τους οποίους θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.