Μ. Πατσιαντάς: «Δε θα γίνουν ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές»

Με αφορμή τη λεκτική αντιπαράθεση με το σύμβουλό του Γ. Μολοχίδη

Την απόλυτη δήλωση ότι «δε θα γίνουν ανεκτές συμπεριφορές σαν και αυτή που επέδειξε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Βόλου ο σύμβουλος της μειοψηφίας Γιάννης Μολοχίδης», που φέρεται να αμφισβήτησε τις επιλογές του επικεφαλής για πρόσωπα της παράταξής του αναφορικά με την τοποθέτησή τους σε επιτροπές , έκανε ο κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο επικεφαλής της μειοψηφίας, με αφορμή τη λεκτική αντιπαράθεση που είχαν με τον κ. Μολοχίδη, όταν ο τελευταίος, ζήτησε να τοποθετηθεί άλλο πρόσωπο σε επιτροπή, από αυτό που πρότεινε ο κ. Πατσιαντάς, υποστήριξε ότι « η στάση του συναδέλφου Γιάννη Μολοχίδη, ήταν ανεξήγητα επιθετική στο πρόσωπό μου και δηλώνω ότι τέτοιες συμπεριφορές δε βλάπτουν προσωπικά τον επικεφαλής, αλλά όλη την παράταξη και αυτό το κατανόησαν όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν σχέση με τις αρχές της παράταξής μας, και με αυτές που επιδιώκουμε». Ο ίδιος υποστήριξε, ότι είναι ένα θέμα που θα λυθεί, ενώ διευκρίνισε ότι «το θέμα των προσώπων συζητήθηκε στην ομάδα μειοψηφίας, αλλά με την δικαιολογημένη απουσία του Γιάννη Μολοχίδη».
Ανέφερε ότι «δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιους είδους συμπεριφορές και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Πιστεύω να ήταν μια μεμονωμένη ακραία συμπεριφορά στη χθεσινή χρονική στιγμή και ας μη δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.