Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη

Με 39 θέματα συζήτησης συνεδριάζει ξανά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με κυριότερα θέματα συζήτησης τη β’ δάση των πολεοδομικών μελετών Μάραθου και Κριθαριάς, καθώς και την εκμίσθωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Πηλέας» (ξενοδοχειακή μονάδα και γήπεδο) που βρίσκεται στα Χάνια.

Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση για την αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εν Ενεργεία Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας στην περιοχή Αγίου Στεφάνου (Λόφος Σταυρός πρώην Σωρός), ενώ αναμένεται να εγκρίνει απόφαση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αναφορικά με τον καθορισμό μηνιαίου τιμολογίου για την θεραπευτική άσκηση που γίνεται στα Κοινωνικά Κέντρα της Επιχείρησης, περιόδου 2015-2016.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση διοργάνωσης τιμητικής εκδήλωσης και ανέγερσης συμβολικού – μικρού τύπου μνημείου για τον Αμερικανό Πάστορα Έιζα Τζένινγκς (Asa Jennings) και τον Έλληνα Πλοίαρχο του πολεμικού πλοίου «Κιλκίς» Ιωάννη Θεοφανίδη, που συνέβαλαν στην απομάκρυνση Ελλήνων στη Μικρασιατική καταστροφή.

Σημειώνεται ότι στις 6 το απόγευμα, σήμερα Δευτέρα, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να ορίσει αντιπρόεδρο και αναπληρωματικά μέλη στην ΕΠΖ, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας, ενώ θα ακολουθήσει και νέα συνεδρίαση με την έγκριση των ανταποδοτικών τελών για το 2016, που θα είναι ίδια με τα φετινά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.