Στην επιχείρηση της ΔΕΥΑΜΒ, το νερό που πίνουν στο Δ.Σ. είναι αυτό που μας σερβίρει μέσω των πηγών, των αντλιοστασίων και με την χλωρίωση. Το νερό σερβίρεται μέσα σε κανάτες και πίνει ο καθένας με το ποτήρι του. Το ίδιο δεν συμβαίνει με τον πρώην πρόεδρο, κ. Μπέο, που πάντα είχε το μπουκαλάκι του, το «Ζαγόρι», δίπλα του και πίνει απ΄ αυτό, ενώ φίλος του εμφιαλωμένου είναι και ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης.
Στο Δήμο Βόλου όμως δεν δίνουν καμία εμπιστοσύνη στο νερό της ύδρευσης, το οποίο διοχετεύουν στις βρύσες των σπιτιών μας και το ακριβοπληρώ- νουμε.
Στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος σε αργία, ο ασκών καθήκοντα δημάρχου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι πίνουν μόνο εμφιαλωμένο, σαν να λένε στους συμπολίτες μας ότι το νερό που μας προσφέρουν είναι καλύτερα να το αποφεύγουμε. Η εικόνα των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου με το εμφιαλωμένο νερό πρέπει να εκλείψει και ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Γαλάτης, θα πρέπει εκείνος πρώτος να δείχνει εμπιστοσύνη στο νερό που μας πουλά η δημοτική επιχείρηση μας και γι αυτό ας επιβάλλει στο δημοτικό συμβούλιο την κανάτα και το νεράκι της ΔΕΥΑΜΒ.
Να μην πίνουμε το νερό της ΔΕΥΑΜΒ;
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

































