Νεκρός πάνω στο τιμόνι υπάλληλος της Μητρόπολης Δημητριάδος

Ο Μ.Παυλής (κέντρο) μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης.
Ο θάνατός του πιθανόν οφείλεται σε παθολογικά αίτια

Νεκρός βρέθηκε, σήμερα το μεσημέρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, ο γνωστός συμπολίτης Μανώλης Παυλής, που ήταν υπάλληλος της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, που φαίνεται ότι έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια (ανακοπή καρδιά) την ώρα που επέστρεφε στο Βόλο από τις Γλαφυρές, χθες το βράδυ. Η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου 48χρονου θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Αλυκών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 49χρονος άνδρας, βρισκόταν στις Γλαφυρές μέχρι τις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν πήρε το δρόμο της επιστροφής, προφανώς αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να βγει από την πορεία του και να φύγει στα 15 περίπου μέτρα από το δρόμο, χωρίς όμως να ντεραπάρει.

Οι δικοί του ανησύχησαν που δεν έδωσε σημεία ζωής και ψάχνοντας σήμερα το μεσημέρι εντόπισαν το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό, ενώ επί τόπου πήγαν και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.
Τελικά η σορός του άτυχου Μανώλη Παυλή ανασύρθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Ο άτυχος 49χρονος εργαζόταν στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, ενώ, από ηλικία 18 χρονών ήταν οδηγός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Ελλάδας Χριστόδουλου. Διέμενε στη Ν. Αγχίαλο, ενώ ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.